Bent u weer reisjes aan het plannen?

Vergeet uw reisverzekering niet!

Eindelijk! Langzaam aan opent de wereld zijn deuren weer voor het toerisme. Iedereen wil af en toe even écht eruit zijn en op een zonnige bestemming lekker genieten, een city-trip doen of op de culturele toer. We begrijpen het volkomen als u plannen aan het maken bent, maar is uw reisverzekering nog wel up-to-date? Dat controleren wij graag voor u!

IK WIL EEN REISVERZEKERING DIE BIJ MIJ PAST!

Doorlopende reisverzekering

Met een reisverzekering bent u verzekerd voor materiële schade en letselschade die u tijdens uw reis kunt oplopen. De reisverzekeraar biedt hulp in het land waar u op vakantie bent en zorgt ervoor dat u zo nodig wordt teruggebracht naar Nederland. Een doorlopende reisverzekering loont al als u meer dan één keer per jaar op vakantie gaat. En vergeet niet: een weekendje weg in eigen land valt óók onder de noemer ‘vakantie’.

Flexibele verzekering

Een reisverzekering via Sas. Assurantiën biedt u ruime flexibiliteit zoals u van ons gewend bent. De reisverzekering is namelijk vaak een pakket, dat bestaat uit meerdere rubrieken. Zo weet u zeker dat alles wat relevant is gedekt is. 

Doorgaans kunt u hierbij de volgende rubrieken onderscheiden:

☑️ Ongevallen.
☑️ Geneeskundige kosten.
☑️ Buitengewone kosten zoals de kosten van gedwongen langer hotelverblijf, de begrafenis- en/of crematie-kosten van een verzekerde in het buitenland.
☑️ De kosten verbonden aan opsporing en/of reddingsacties.
☑️ Telecommunicatiekosten.
☑️ Huur van vervangend vervoer.
☑️ Bagage waaronder ook reisdocumenten.

Annuleringsverzekering

Als een al geboekte vakantie door ernstige omstandigheden niet door kan gaan, of als u door ernstige omstandigheden uw vakantie moet onderbreken, dan krijgt u over het algemeen de reissom of de betaalde huur voor een vakantiewoning  terug. Bij Sas. Assurantiën kunt u een reisverzekering in combinatie met een annuleringsverzekering afsluiten.

IK WIL EEN REISVERZEKERING ÉN ANNULERINGSVERZEKERING!

Gerelateerde artikelen

Ondernemer

Autoverzekeringen voor ondernemers

Lees meer
Particulier

Ga goed verzekerd op reis!

Lees meer
Ondernemer

Maakt u al gebruik van een STAP-budget?

Lees meer