Een aansprakelijkheidsverzekering als doktersassistente is een must!

Als doktersassistent houdt u zich bezig met taken als triageren, infomeren, adviseren, het uitvoeren van medisch-technische handelingen

Wij voeren voor deze mensen een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering waar zowel letsel als zaakschades worden gedekt.

Bij Sas. Assurantiën kunt u zich verzekeren voor maarliefst 2,5 miljoen euro per aanspraak, met een maximum van 5 miljoen euro per verzekeringsjaar.

Een zeer voordelige premie!

Sas. Assurantiën viert dit jaar haar 25-jarig bestaan als onafhankelijk verzekeringskantoor en daarin is vanaf het begin gefocust op goede en voordelige verzekering voor mensen die in de zorg werkzaam zijn. Daardoor hebben wij goede afspraken kunnen maken met grote verzekeringsmaatschappijen. We kunnen specifiek voor doktersassistentes een unieke premie en goede dekking bieden voor slechts 175 euro per jaar exclusief assurantiën-belasting.

 

Sluit vandaag nog uw aansprakelijkheidsverzekering af!

Wilt u als doktersassistente met een gerust hart uw werk kunnen doen? Sluit dan vandaag nog uw aansprakelijkheidsverzekering af via Sas. Assurantiën. Vul het formulier aan de rechterzijde van deze pagina in en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op via een telefoontje of een e-mail.