Stel, de bril van uw oma ligt tijdens een feestje op de bank en u gaat er per ongeluk op zitten. Of uw vriendin heeft tijdens het fietsen een klein fietsertje over het hoofd gezien. Ze zijn samen gevallen en het lijkt erop dat het jongetje zijn been heeft gebroken. Zowel uw vriendin als de ouders van het fietsslachtoffertje kunnen kosten voor materiële schade en letselschade bij u claimen, want volgens de wet bent u in beide gevallen aansprakelijk.
Een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) dekt de schade die u of een van uw gezinsleden, of huisdier(en) bij iemand anders veroorzaakt, anders dan met of door een motorrijtuig. Dit geldt voor materiele schade en voor letselschade. Als u wettelijk aansprakelijk bent, zal uw verzekeraar de schade van de andere persoon vergoeden.
De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren is niet verplicht, maar zeer sterk aan te raden.

Welke risico’s zijn verzekerd?

U kiest bij de aansprakelijkheidsverzekering van Sas uit een verzekerd bedrag van € 1.250.000 of € 2.500.000. Uw profiteert van een persoonlijke en snelle service bij Sas. Met onze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren bent u alleen of met uw hele gezin en uw huisdier(en) wereldwijd verzekerd.

Bent u goed verzekerd? Bij ons zo geregeld!

Heeft u deze verzekeringen al goed geregeld?

Inboedel

Lees meer

Opstal

Lees meer