Bent u werkzaam als doktersassistente of pedagogisch medewerker in de BSO/kinderopvang?

Goed nieuws! Als onafhankelijk verzekeringskantoor blijven we ons aanbod aan verzekeringen updaten en we kunnen vanaf heden met trots een specifieke aansprakelijkheidsverzekering voor doktersassistentes toevoegen aan ons portfolio met een zeer voordelige premie! Inmiddels bestaan we al meer dan 25 jaar en vanaf onze oprichting hebben we ons specifiek gefocust op goede en voordelige verzekeringen voor mensen die werkzaam zijn in de zorg, dus deze verzekeringen passen ontzettend goed in ons bestaande aanbod.

 

Waarom is een aansprakelijkheidsverzekering belangrijk als doktersassistente?

Als doktersassistent houdt u zich bezig met taken als triageren, infomeren, adviseren, het uitvoeren van medisch-technische handelingen. Wij voeren voor u een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering waar zowel letsel als zaakschades worden gedekt. Bij Sas. Assurantiën kunt u zich verzekeren voor maar liefst 2,5 miljoen euro per aanspraak. Zo kunt u met een gerust hart uw werk doen. De reden dat we hier een ontzettend voordelige premie voor kunnen aanbieden is dat we het enerzijds ons zorgplicht vinden om deze doelgroep te helpen en anderzijds door onze goede relatie met grote verzekeringsmaatschappijen hier speciale afspraken voor hebben kunnen maken.

Offerte voor aansprakelijkheidsverzekering als doktersassistente

Is uw interesse gewekt en wilt u een offerte ontvangen voor zo’n voordelige aansprakelijkheidsverzekering? KLIK HIER!

Waarom is een aansprakelijkheidsverzekering belangrijk als pedagogisch medewerker?

Als pedagogisch medewerker houdt u zich bezig met allerlei taken met (kwetsbare) kinderen en heeft u met de nodige regels te maken. Wij voeren voor deze mensen een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering waar zowel letsel als zaakschades worden gedekt. Bij Sas. Assurantiën kunt u zich verzekeren voor maar liefst 2,5 miljoen euro per aanspraak. De reden dat we hier een ontzettend voordelige premie voor kunnen aanbieden is dat we het enerzijds ons zorgplicht vinden om deze doelgroep te helpen en anderzijds door onze goede relatie met grote verzekeringsmaatschappijen hier speciale afspraken voor hebben kunnen maken.

Offerte voor aansprakelijkheidsverzekering als pedagogisch medewerker

Is uw interesse gewekt en wilt u een offerte ontvangen voor zo’n voordelige aansprakelijkheidsverzekering? KLIK HIER!

 

Gerelateerde artikelen

Ondernemer

Autoverzekeringen voor ondernemers

Lees meer
Particulier

Ga goed verzekerd op reis!

Lees meer
Ondernemer

Maakt u al gebruik van een STAP-budget?

Lees meer