Wist u dat een groeiend aantal Nederlanders in financiële problemen komt door torenhoge ziektekosten in het buitenland? Veel mensen gaan ervan uit dat het automatisch wordt gedekt door een zorgverzekering of inbegrepen zit bij een reisverzekering, maar dat is doorgaans juist niet het geval. 

Vraag een vrijblijvende offerte op! 👉 Reisverzekering

Veel hogere medische kosten in het buitenland

In Amerika zijn medische kosten maar liefst 5 keer zo hoog en in de populaire vakantiebestemmingen in Zuid-Europa of bijvoorbeeld Turkije kom je al snel terecht in een peperdure privékliniek. Er zijn schrijnende gevallen die door deze hoge kosten hun huis moesten verkopen of een extra hypotheek moesten afsluiten. 

Een ongeluk zit op vakantie in een klein hoekje. Uw kinderen kunnen uitglijden bij het zwembad, vallen met de fiets, u kunt voedselvergiftiging oplopen of blindedarmontsteking etc.

Ik wil een reisverzekering inclusief medische kosten! 

Doorlopende reisverzekering

We onderscheiden bij de reisverzekering 2 types: de aflopende reisverzekering (dit betreft 1 vakantie/reis) en de doorlopende reisverzekering (u bent voor alle vakanties/reizen doorlopend verzekerd). De doorlopende reisverzekering is al voordeliger bij 2 reisjes per jaar en hierbij tellen natuurlijk ook reizen in eigen land mee.

Per verzekeringsmaatschappij verschillen de exacte polisvoorwaarden en de mogelijkheden als het gaat om de reisverzekering en het meeverzekeren van medische kosten.

Wij verzekeren u van het beste advies zodat u met een gerust hart op reis kunt!

Vul het formulier in en ontvang een offerte op maat 👉 FORMULIER

 

Gerelateerde artikelen

Ondernemer

Autoverzekeringen voor ondernemers

Lees meer
Ondernemer

Maakt u al gebruik van een STAP-budget?

Lees meer
Particulier

Wat te doen bij letselschade?

Lees meer