BASISVERZEKERING SLECHTS € 133,00 PER MAAND!

UNIEK: EIGEN RISICO  375,00  (i.p.v. € 385,00)

BEREKEN ZELF UW VOORDELIGE PREMIE!

Ieder jaar is het weer een heel gedoe, uitzoeken welke zorgverzekering past bij uw persoonlijke situatie. Zo moet u rekening houden met uw gezinssamenstelling, de wensen en verwachtingen rondom uw gezondheid voor het komende jaar en eventuele grote veranderingen in uw leven.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan;
  • Een zwangerschap
  • Het aan moeten schaffen van een gehoortoestel
  • Stoppen met roken
  • Een al geplande operatie

Bij sommige verwachte geplande zorg is het verstandig om nu al te kijken of daar mogelijk vergoedingen voor zijn. Wij raden u dan ook aan om contact op te nemen met de zorgverzekeraar van uw keuze om uw persoonlijke situatie door te spreken en het meest passende pakket af te sluiten. Ook is het verstandig om te kijken of er beroeps gerelateerde klachten veel voorkomend zijn en of u zich daar voor in kunt dekken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan fysiotherapie behandelingen in een aanvullend pakket. De zorgverzekeraar van uw keuze kan u hierover informeren.

KORTING OP UW EIGEN RISICO VIA STAD HOLLAND

Graag wijzen wij u op onze samenwerking met Stad Holland zorgverzekeraar. Bij Stad Holland betaalt u geen € 385,00 eigen risico per jaar maar slechts € 375,00. Stad Holland neemt u een aantal keuzes uit handen, zo hebben ze 1 basisverzekering die voor iedereen hetzelfde is en bent u vrij om uw eigen zorgverlener te kiezen. Voor uw declaraties en het inzien van uw persoonlijke gegevens kunt u gebruik maken van de toegankelijke Stad Holland app.

 

BEREKEN ZELF UW VOORDELIGE PREMIE!

Mocht u inhoudelijke vragen hebben over dekkingen en dergelijke verwijzen wij u graag door naar de deskundige adviseurs van Stad Holland. Zij zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:00 – 17:30 bereikbaar op het telefoonnummer 010-2466480. Liever een vraag stellen via Whatsapp aan een medewerker? Ook dat is mogelijk op het nummer 06-52848284. Geef bij het aanvragen van de polis aan dat u via Sas. Assurantiën komt of klik op de knop of afbeelding om u aan te melden.

 

Gerelateerde artikelen

Ondernemer

Autoverzekeringen voor ondernemers

Lees meer
Particulier

Ga goed verzekerd op reis!

Lees meer
Ondernemer

Maakt u al gebruik van een STAP-budget?

Lees meer