Sas. Assurantiën

Sas. Assurantiën is al meer dan 25 jaar dé specialist als het gaat om goede en voordelige verzekeringen voor alle zzp’ers in de zorg. Wij zijn gevestigd in het bruisende Vlissingen en bedienen al meer dan 35 duizend klanten door heel Nederland. Bij ons heb je één contactpersoon, we nemen jou altijd aan de hand mee bij het aanvraagproces van een verzekering en voor ons staat zorgplicht zeer hoog in het vaandel.

Wij verzekeren jou van de beste en meest voordelige verzekering die past bij jouw persoonlijke situatie.

Essentiële verzekeringen voor zzp'ers in de zorg

Zoals Mowli ook benoemd in de cursus (hoofdstuk 3, les 3) zijn er een aantal verzekering echt een must voor alle zzp’ers in de zorg:

🔵 Beroepsverzekering:

Deze verzekering is verplicht en wordt doorgaans door elk bureau waarvoor je als zzp’er gaat werken ook vereist. Het aanvragen van deze verzekering kan zeer eenvoudig via een digitaal formulier op onze website. Belangrijk is dat je hierbij je KvK-gegevens bij de hand heeft. Als je de verzekering succesvol hebt aangevraagd ontvang je hiervan een bevestiging per mail en zodra je de polis per mail van ons hebt ontvangen ben je verzekerd.

KLIK HIER OM DE BEROEPSVERZEKERING AAN TE VRAGEN!

Verricht je werkzaamheden als doktersassistente of pedagogisch medewerker als zzp’er? Dan kun je de onderstaande links gebruiken.

IK WERK ALS ZZP DOKTERSASSISTENTE 

IK WERK ALS ZZP PEDAGOGISCH MEDEWERKER IN EEN KINDERDAGVERBLIJF OF BSO

🔵 Arbeidsongeschiktheidsverzekering:

De regering spreekt momenteel over het verplichten van de arbeidsongeschiktheidsverzekering, echter heb je bij een reguliere AOV via SAS veel meer keuzemogelijkheden en kunnen we jou een verzekering aanbieden die echt past bij jouw persoonlijke situatie. 1 op de 4 zzp’ers krijgt te maken met minimaal 1 jaar uitval tijdens zijn of haar werkzame leven door ziekte of letsel. Dan krijg je geen inkomen meer binnen, maar je vaste lasten en overige kosten lopen wel door. Dit zeer reële risico kun je met de arbeidsongeschiktheidsverzekering afdekken.

KLIK HIER OM EEN GRATIS PREMIE-INDICATIE VOOR EEN AOV OP TE VRAGEN!

🔵 (Aanvullend) Pensioensparen:

Misschien denk je er nog niet veel over na, maar er zal een moment komen dat je wilt stoppen met werken en dan wil je natuurlijk niet in financiële problemen komen, maar leuke dingen kunnen doen met eventuele kleinkinderen, reizen en heerlijk genieten van het leven. Als zzp’er in de zorg werk je niet in loondienst, dus je bouwt niet automatisch een pensioen op. Pensioensparen via Sas. Assurantiën is hiervoor een perfecte uitkomst.

IK WIL EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE ONTVANGEN VOOR (AANVULLEND) PENSIOENSPAREN!

Particuliere verzekeringen

Sas. Assurantiën heeft een breed verzekeringsaanbod. Als u ervoor kiest om al uw particuliere verzekeringen bij ons af te sluiten kan u daar een premiekorting van maximaal 12% mee scoren!

ONTDEK HIER ONS OVERZICHT AAN PARTICULIERE VERZEKERINGEN!

Heeft u specifieke vragen over een van onze verzekeringen?

📲 Bel: 0118-413111

📧 Mail: info@sasassurantien.nl