Steeds vaker krijgen we te horen dat door omstandigheden een ZZP’er (tijdelijk) niet in staat is om te werken. 40% kans dat dit door een ongeval tijdens zijn/haar werk komt. Of we iets kunnen aanbieden voor arbeidsongeschiktheid, is dan de vraag van deze ZZP’er. Uiteraard hebben wij hier oplossingen voor, echter het is natuurlijk niet mogelijk om iets af te sluiten als de arbeidsongeschiktheid al een feit is. Dit risico is zeer reëel. Arbeidsongeschiktheidsverzekering (afgekort AOV) is geen overbodige luxe, maar een echte must! 

Het belang van de arbeidsongeschiktheidsverzekering

Jaarlijks overkomt het één op de tien ondernemers: door ziekte of een ongeval niet meer kunnen werken, of nog maar de helft van het aantal uren dat ze gewend zijn. Stel dat het u overkomt. Uw inkomen neemt aanzienlijk af, terwijl uw vaste lasten doorlopen. Wellicht kunt u terugvallen op het inkomen van uw partner of uw eigen opgebouwd vermogen, maar is dat voldoende?

Nu is het mogelijk om via Sas. Assurantiën digitaal een AOV af te sluiten zonder advies, dit wordt ook wel ‘execution only’ genoemd. Dit houdt in dat er dus geen adviestraject plaatsvindt en wij ook niet verschillende verzekeraars voor u vergelijken om te kijken welke verzekering het beste bij uw situatie past. U stelt uw verzekering zelf samen met veel keuzemogelijkheden. U betaalt – buitenom de maandelijkse premie – eenmalig 75 euro bemiddelingskosten bij het afsluiten van een AOV zonder advies.

Deze AOV zonder advies heeft al meerdere prijzen gewonnen waaronder 5 sterren van het onafhankelijke bureau Moneyview!

Binnen het digitale formulier zit ook een kennistest die checkt hoeveel kennis u heeft over de arbeidsongeschiktheidsverzekering en alles wat u invult begrijpt. Zakt u voor deze kennistest adviseren verzoeken we u direct met ons contact op te nemen voor een AOV met wel een adviestraject. U kunt in dit dienstverleningsdocument alle specifieke informatie vinden.

Vraag hier onze AOV zonder advies aan!