Beroepsrechtsbijstand

Een zorgverlener die lichamelijk zorg levert aan cliënten loopt de kans om een fout te maken. Inzake deze fout kan de zorgverlener door een tuchtcollege straf- of tuchtrechtelijk worden aangeklaagd. Als dit het geval is moet men juridisch verweer kunnen leveren. Advocaten zijn doorgaans erg duur, dus het is dan beter om dit risico middels een Beroepsrechtsbijstand-verzekering te verzekeren. Bij Sas.Assurantiën is de premie van deze verzekering niet hoog.

Overzicht Beroepsrechtsbijstandverzekering

Verzekerde hoedanigheid Indien er als zorgverlener, die de thuiszorg- werkzaamheden uitoefent bijstand nodig is in een straf- of tuchtrechtelijke zaak.

Verzekerd bedrag per gebeurtenis EUR 22.689,00  per gebeurtenis voor externe kosten.
Jaarpremie EUR 6,81

Incassobijstand
Een zelfstandig ondernemer is zelf verantwoordelijk voor het innen van zijn gelden die hij/zij verdiend. Als een cliënt weigert te betalen heeft de zorgverlener een probleem.

Een zorgverlener kan hoog en laag springen maar als een cliënt weigert te betalen heeft deze toch echt een probleem. Het is een mogelijkheid om een incassobureau in te schakelen, maar hier zitten veel kosten aan. Beter is het om ook voor dit risico een verzekering te sluiten als aanvulling op de hiervoor genoemde Beroepsrechtbijstand-verzekering, de incassobijstand. De dekking van de incassobijstandverzekering staat hieronder omschreven.

Overzicht Incassobijstand

Max. verzekerd bedrag per jaar EUR 25.000,00
Jaarpremie Incassodekking EUR 20,00
 
Bovengenoemde premies zijn exclusief kosten en assurantiebelasting.

   

Contactgegevens

Bezoekadres Postadres Bereikbaarheid
Badhuisstraat 26a Postbus 302 Tel: 0118-413111
4381 LS Vlissingen 4380 AH Vlissingen Fax: 0118-415485
Email: info@sasassurantien.nl
Webdesign door Let's build IT